Zonnepanelen

MRO Elektrotechniek BV is een gecertificeerd installatiebedrijf op het gebied van duurzame energie. Daarom leveren en installeren wij zonnepanelen in elke gewenste vorm. De grote voordelen van zonnepanelen zetten wij graag voor u uiteen:

Zonnepanelen zijn een goede investering. Investeert u in zonnepanelen, dan verdient u elk jaar weer aan uw groene investering. Zonnepanelen bieden een uitstekend rendement, u kunt ieder jaar een rendement van 9 – 12% verwachten. Uw energiemeter loopt zelfs terug indien u geen energie verbruikt. Subsidie is in diverse gevallen mogelijk, de overheid steunt de komende jaren investeringen op het gebied van duurzame energie waaronder ook uw zonnepanelen vallen. Daarnaast is uiteraard ook zonder subsidie duurzame energie een verstandige keuze.

Zonnepanelen zijn een duurzame keuze. Bij de productie van zonne-energie komen geen schadelijke stoffen in de atmosfeer. Bij het verbranden van aardgas of steenkool gebeurt dat wel. Fossiele brandstof wordt schaars, dus door de aanschaf van zonnepanelen draagt u bij aan de verdere ontwikkeling van duurzame energie. Uiteraard merkt u het ook bij het vaststellen van het energielabel van uw woning.
Zonnepanelen geven meer zekerheid. Als u zonnepanelen op het dak van uw huis monteert, bespaart u op de kosten van uw energierekening. Uw woonlasten worden niet beïnvloed door de stijgende energieprijzen.

MRO Elektrotechniek BV heeft een ruime ervaring in het leveren en installeren van zonnepanelen, wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden in uw situatie

ZO WERKT EEN ZONNEPANEEL:
Een zonnepaneel is een plaat waarop zonnecellen zijn aangebracht. Zonnecellen zijn meestal gemaakt van silicium. Dit materiaal heeft de bijzondere eigenschap dat het daglicht in elektrische energie kan omzetten. De grootte van een paneel wordt bepaald door het aantal gemonteerde zonnecellen. Dus hoe groter een paneel des te meer zonnecellen en dus ook meer vermogen.

De energie die zonnepanelen opwekken, is gelijkstroom. Om de energie om te zetten naar wisselspanning (230 volt) is een zogeheten omvormer nodig. Deze omvormer wordt zo dicht mogelijk bij de zonnepanelen geplaatst. De omvormer wordt met een elektriciteitskabel aangesloten op het elektriciteitsnetwerk in uw woning.

De door de zonnepanelen opgewekte elektriciteit wordt toegevoegd aan het elektriciteitsnet van uw woning. Deze elektriciteit wordt dan gebruikt door de apparaten die op dat moment in werking zijn. Uw elektriciteitsmeter ‘loopt’ dan langzamer vooruit.

Als er meer elektriciteit wordt opgewekt dan u nodig heeft, wordt de teveel opgewekte elektriciteit teruggeleverd aan het openbare elektriciteitsnet. Uw elektriciteitsmeter ‘loopt’ dan terug of registreert de teruggeleverde elektriciteit.

LED verlichting

De keuze voor ledverlichting in uw woning of bedrijfspand? Dit is niet alleen financieel een goede keuze maar ook voor het milieu! MRO Elektrotechniek staat voor u klaar voor advies en realisatie.

Oplaadpunten

MRO Elektrotechniek BV is een gecertificeerd installatiebedrijf en leverancier van oplaadpunten voor uw elektrische auto. Wij installeren uw intelligente laders en snelladers op elke gewenste locatie en elk gewenst aantal.

Wanneer u als bedrijf of particulier vandaag nog wilt overstappen op een elektrische auto, dan voorziet MRO u van laadoplossingen zodat u overal veilig en gemakkelijk kan laden.