MRO Elektrotechniek BV is een gecertificeerd installatiebedrijf en leverancier van oplaadpunten voor uw elektrische auto. Wij installeren uw intelligente laders en snelladers op elke gewenste locatie en elk gewenst aantal.

De voordelen van elektrisch rijden zetten wij onderstaand graag voor u uiteen:

VOORDEEL #1

Een groot gedeelte van het CO2 probleem wordt veroorzaakt door auto’s. Elektrisch rijden is een schoon en voordelig concept met veel pluspunten ten opzichte van oude en vervuilende technologieën.

VOORDEEL #2

Alternatieve brandstoffen verbranden nog steeds, en produceren dus nog steeds CO2. Bovendien verbruiken deze brandstoffen veel energie in de aanmaak ervan. Elektrisch rijden levert een 100% reductie van CO2 (mits gebruik wordt gemaakt van groen opgewekte energie).

VOORDEEL #3

Zelfs als er wel gebruik gemaakt wordt van fossiele brandstoffen voor het opwekken van elektriciteit, is de elektrische auto nog schoner! Het rendement van een elektromotor is veel hoger en plaatselijk wordt er geen CO2 uitgestoten. Ook levert een elektrische auto geen fijnstof en is hij stil, waardoor er veel minder geluidsoverlast is.

Wanneer u als bedrijf of particulier vandaag nog wilt overstappen op een elektrische auto, dan voorziet Mro u van laadoplossingen zodat u overal veilig en gemakkelijk kan laden.